Hebei Dunqiang Hardware Mesh Co Ltd, gespecialiseerd in de productie van de post van het Wijngaardlatwerk.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hebei Dunqiang Hardware Mesh Co Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit het latwerkposten van de metaalwijngaard voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Hebei Dunqiang Hardware Mesh Co Ltd

1 2 3 4
Hebei Dunqiang Hardware Mesh Co Ltd Hebei Dunqiang Hardware Mesh Co Ltd Hebei Dunqiang Hardware Mesh Co Ltd Hebei Dunqiang Hardware Mesh Co Ltd
factroy workshop Product Line Office

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Anlon
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 18000000-30000000
Opgericht Jaar : 1991
Export pct : 80% - 90%

Hebei Dunqiang Hardware Mesh Co ltd werd gevestigd in 1991 en werd gevestigd in Anping-de Provincie van Hebei van de Beroemde Provincie (als Centrum van het Draadnetwerk van China). China.  meer dan 20 jaar, heeft het bedrijf een regelmatige ontwikkeling door de bedrijfsfilosofie aan te hangen van Survive met hoogte - kwaliteit &develop met goed krediet gerealiseerd.

Sinds 2005, is het bedrijf bezig geweest met het R&D-ontwerp en de productie van het Postsysteem van het Wijngaardmetaal, met jaarlijkse output 1,5 miljoen post voor ononderbroken 10 jaar.   De producten worden verkocht aan high-density druif plantend gebieden in Verenigde Staten, Canada, Australië en Andere Landen.

 

Met Een aantal productoctrooien, is het bedrijf een backboneonderneming gespecialiseerd in de productie van de post van het boomgaardlatwerk geworden. Het bedrijf introduceert in geavanceerde productieenquipment, boten een groep professioneel en technisch personeel, en maakt onophoudelijk innovatie om aan de nieuwe markt aan te passen. Ten gevolge van binnenlandse ononderbroken vraag naar landbouwmachines en naar belang van het verbeteren van het niveau van binnenlandse cultuur en het populariseren van geavanceerde producten, zette het bedrijf opnieuw in productie voor dit product in 2012 en vernieuwde de vroegere ontwerpen om de sterkte te verhogen en de productiongpost te verminderen. Zodra wordt gelanceerd in de markt, de producten door particuliere gebruikers worden ingestemd met.

 

Welkom om ons bedrijf voor instructie en bedrijfsonderhandeling te bezoeken.

Contactgegevens
Hebei Dunqiang Hardware Mesh Co Ltd

Contactpersoon: Mr. Han

Tel.: 15710318353

Fax: 86--68002522

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)